Sveiki gal galit pasakyt kaip sukurti /afondas ant ZCMD bet prasiciau su visu saugojimu ir t.t bet kad viskas butu ant ZCMD.
Toggle shoutbox Pokalbiai
|
Padekit
Parašyta 20 birželio 2013 - 11:51
As tau nescripteris kad mokeciau padaryt scripta pilna del to ir jusu pagalbos prasau...
tai pagrindų eik mokintis, darykis pats. Saugojima pats pasidarysi, nes spėju, kad naudoji dini, o aš jo nemoku.
new fonde=100000000;
CMD:afondas(playerid, params[])
{
new ammount;
if(sscanf(params,"d",ammount)) return SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"{FFFFFF} /afondas [suma]");
if(ammount>fonde) return SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"{FFFFFF}fonde tiek nera");
GivePlayerMoney(playerid, ammount);
fonde-=ammount;
return 1;
}
Parašyta 20 birželio 2013 - 05:22
tai pagrindų eik mokintis, darykis pats. Saugojima pats pasidarysi, nes spėju, kad naudoji dini, o aš jo nemoku.
new fonde=100000000;
{
new ammount;if(sscanf(params,"d",ammount)) return SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"{FFFFFF} /afondas [suma]");
if(ammount>fonde) return SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"{FFFFFF}fonde tiek nera");
fonde-=ammount;
return 1;
}
APG.LT comming soon
Parašyta 20 birželio 2013 - 06:23
new fonde=100000000;
{
new ammount;if(sscanf(params,"d",ammount)) return SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"{FFFFFF} /afondas [suma]");
fonde-=ammount;
return 1;
}
As ne pro ar prof scripteris kad padaryti saugojima...
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)