Apie raugintus agurkėlius

Pakalbėkime apie pomidorus ir jų auginimą. Pomidorai yra tokie raudonos spalvos vaisiai, bet gali būti ir geltonos, o jeigu dar nesunokę tai žalios. Jie visai kitokie negu bulvės ir visiškai kitokie negu agurkai. Pomidoras savo forma dar bent truputį primena bulvę, o štai agurko – nelabai. Pomidorus mėgsta valgyti tik geri, dori žmonės. Jiems jie suteikia dar daugiau vitaminų, džiaugsmo, pilnatvės, žvalumo, pagaulumo. Pomidorus valgyti ir skanu ir verta.

Apie pomidorus

Agurkai – tai tokie žalios spalvos vaisiai, augantys šiltnamiuose arba nebūtinai. Jie yra pailgi, priešingai negu kad bulvės ar pomidorai. Agurkus valgo bet kas ir pagal jų valgymą nenustatysi, doras tai žmogus, ar ne. Gal tai koks senis godus šiknius, godūnas, apsiryjėlis, o gal paprastas ir nuoširdus žmogus, pasirengęs išdalinti visiems savo širdį.

Netikra partija gali būti išreklamuota

Vienas visiems žinomas humoristas padarė puikų pokštą ir prakišo į eterį netikrą kandidatą su netikra partija, tuo sukeldamas visiems žurnalistų galvoms pasipiktinimą. Buvo apnuoginta viena didžiausių žurnalizmo klaidų – nesugebėjimas patikrinti faktų ir neatsakomybė, nors teigiama, jog visa atsakomybė tenka reklamos užsakovui, o ne patalpintojui ar išspausdintojui. Vis dėlto, eksperimentas puikiai parodė, kad reklamuojant gali būti paskleidžiama bet kas – kad ir fikcija ir nesantis dalykas.

Kandidatas kalbėjo tiesioginiame eteryje vieno radijo, buvo išspausdintas įvairiuose regioniniuose laikraščiuose, netgi viename labai žymiame portale. Viską padaro pinigai, todėl tas, kas turi pinigų, gali viską. Tai stebėti buvo be galo juokinga.

Don Kichoto nuotykiai Montesino uoloje

Nusileidęs į slėpiningą Montesino uolą Don Kichotas patyrė ten visokiausių nuotykių, žaidė lėlių teatre, apskritai ten visur buvo teatras ir vyko vaidinimas. Kitas jo draugužis, licenciatas Vidrijiera įtikėjo esąs iš stiklo ir tapo bepročiu. Kur beeitų, visur jis saugojosi, kad nesudužtų. Visi iš jo juokėsi, stebėjosi, kiti nuoširdžiai liūdėjo jo nelaime. Vėliau jis ėmė pasakoti visokią išmintį ir kritikuoti įvairius gyvenimo reiškinius bei profesijų atstovus.

Parašykite komentarą